Schoolboy stops blood oath to demon and commits life to Jesus

pls read about one of the testimonies from our FCM outreach team when they were in South Africa! it is so great to see how God used them, and to realize that we trained over 20 people to go or continue more effectively into missions!

lees alstublieft een van de getuigenissen van het outreach team van onze pastoraat school die naar Zuid Afrika gingen. het is zo fantastisch om te zien hoe God ze gebruikt heeft en te realiseren dat we over 20 zendelingen / pastoraal werkers getraind hebben in de afgelopen periode zodat zij hun werk effectiever kunnen doen!

http://www.ywamamsterdam.com/en/stories/schoolboy-stops-blood-oath-to-demon-and-commits-life-to-jesus

This entry was posted in Engels, Facebook updates. Bookmark the permalink.